Uw bedrijf of reclame op deze pagina?

Paranormal Society Belgium is steeds op zoek naar sponsors. Dit gaande van Bedrijven, kleine kmo's, winkels en particulieren die ons willen sponsoren. Wij zijn een volledige non-profit organisatie, onderzoeken zijn gratis, onkosten en apparatuur wordt volledig door het team bekostigd.

Wij zoeken daarom geen finaciele steun maar materiale steun. Het zou fijn zijn om apparatuur aan te kunnen kopen of te krijgen via deze weg.

Wat kunnen wij u bieden in de plaats?

Wij kunnen uw reclame met logo van uw bedrijf aanbieden op al ons drukwerk zoals flyers, affiches enz... Uw logo op onze website met doorverwijzing naar uw website. Uw logo op onze flimpjes die we maken op Youtube. Reclame op sociaal media. Logo opschrift op onze t-shirts en sweaters.
We proberen ook steeds de pers bereiken, dit via magazines, kranten en tv. Paranormal Society Belgium was ook al op tv, uw logo komt daar dan ook in beeld.


Waarom is het belagrijk om te sponsoren?

We zijn een organisatie die mensen helpt met problemen. Ze hebben angst in hun huis, gebouw of bedrijf.
Is er een logische verklaring voor hun probleem of toch paranormaal. Bij logische verklaring stellen we de klant op hun gemak, bij paranormaal doen we het nodige om de klant erna gerust te stellen. Ook de wetenschappelijke kant heeft zijn doel van onze onderzoeken, is er meer dan alleen ons leven of is er nog een leven na de dood?

We have a special thanks to Dennis Vergote for delivering long networking cables, this for our night networking cameras.
Visit his website www.iedereenbeveiligd.be.

Voor meer informatie contacteer ons op Info@paranormalsocietybelgium.be